COMPLEXUL COMERCIAL MILITARI

  • MILITARI SHOPPING CENTER ( MALL, AUCHAN , RETAYL, DECATHLON) este cea mai amplă lucrare executată de SC VLANISIA COM SRL , în calitate de subantreprenor al Antreprenorului General SC HRV BUILDING SRL . Lucrarea a fost executată în termen de 8 luni și a constat în executarea confecției metalice în uzină de la Tg-Jiu , unde s-au produs aproximativ 560 000 kg de ansamble și subansamble metalice , care au luat forma finală prin montarea acestora pe șantier , născându-se astfel MILITARI SHOPPING CENTER , situat pe Bd. Iuliu Maniu , la aproximativ 1 km de la intrarea de pe autostrada A1 în București, pe partea stângă.
  • Lucrările au fost realizate cu personal specializat în executarea construcțiilor metalice , iar cel mai important aspect ce trebuie luat în seamă cu privire la acest șantier este faptul că întreaga lucrare a fost executată NUMAI cu fondurii proprii , ceea ce dovedește puterea financiară a societății VLANISIA COM SRL .
  • Amploarea acestei lucrări, termenul de finalizare precum și modul de finanțare proprie recomandă firma SC VLANISIA COM SRL în domeniul construcțiilor metalice comerciale , industriale , rezidențiale sau de orice natură.

 

Contactează-ne:

Please leave this field empty.